Gratis Tracking test

Er du i tvivl om din hjemmesides tracking er opsat korrekt?
Udfyld vores formular og få en gratis gennemgang af din hjemmesides tracking og hvilke muligheder du har med Facebook pixel.

 

  Få et GratisTracking tjek af din hjemmeside

   Er du i tvivl om du har installeret din Facebook Pixel (korrekt)?

   En af de vigtigste redskaber for at få succes med Facebook Annoncering er en korrekt implementering af din Facebook Pixel. Hvis du ikke allerede har installeret din pixel, eller hvis du er i tvivl om den tracker korrekt, så tilbyder vi at foretage en gratis tracking test af dit website.

   Udfyld nedenstående formular for at få en gennemgang.

     Få det rigtige setup til Facebook Annoncering

     Vi er Facebook eksperter og har været med til at gøre en forskel for over 400 forretninger via annoncering på de Sociale medier. For at sikre sig, at du kan optimere dine kampagner, er det nødvendigt, at du formår at måle resultaterne og handlingerne på dit website. Med korrekt opsætning af Facebook-pixel kan annoncører overvåge konverteringer ved at spore handlinger der udføres på dit website som følge af en Facebook annonce. Det giver også annoncører mulighed for at målrette markedsføring mod dem, der interagerer med hjemmesiden via remarketing kampagner.

     Netop målgrupper som allerede har besøgt din hjemmeside er den målgruppe, der er mest tilbøjelige til at fuldføre et køb. Derfor er remarketing-målgrupperne virkelig værdifulde og et stort fokuspunkt for os.