Tiltrækning af nye brugere

En online tilstedeværelse med alt fra grafik og email-flows til Facebook-annoncer

Behovet og målet med samarbejdet

WARM er et innovativ tech start-up, der giver musikere og agenter adgang til værdifuld data om hvor, hvornår og hvor ofte deres musik bliver spillet på radiostationer over hele verdenen.

Deres start-up er blevet anerkendt af Accelerace, Creative Business Cup, Startup Sesame, South Summit Startup Competition og mange flere.

WARM lancerede deres nye og revolutionerende software i april 2017, men søgte et bureau, der kunne hjælpe dem med at udvikle og administrere deres online tilstedeværelse. Målet var at skabe større opmærksomhed og tiltrække nye brugere. Og det er her We Are HUmans kommer ind i billedet.

Processen

Efter flere samtaler med WARM’s Founder og CEO Jesper Skibsby fik vi lagt en markedsføringsstrategi. En strategi der skulle udvikle deres brand og tiltrække nye brugere til deres platform. En af de vigtigste aspekter i samarbejdet har været den datamindede tilgang til markedsføringen. Der bliver testet og der bliver optimeret. Alt sammen med det overordnede mål at skabe de bedste resultater for budgettet.

Løsningen

We Are Humans har været ansvarlige for at udvikle content til de sociale medier, både videomateriale, billeder og tekster. Derudover har vi lavet annoncer til Facebook og Instagram. Vi har designet og opsat email-flows til deres egne subscribers. Vi har også designet og kodet emails, som er blevet sendt ud til mere end 200.000 af deres samarbejdspartneres nyhedsbrevsmodtagere. Vi har også udviklet deres hjemmeside, som vi løbende administrerer og optimerer. Vi har været ansvarlige SEO og dermed for hjemmesidens rangering på Google og vi har designet eBog og flyers.

Resultater

  • Mere end 2 mio. visninger af Facebook annoncer
  • Mere end 135.000 videovisninger
  • Mere end fem top 3 placeringer på Google
  • Større konvertering af trafik til brugere
  • Større konvertering af brugere til betalende kunder
  • Udvikling af Facebook community (FB side og gruppe)
  • Instagram indhold
  • Udvikling af videomateriale
  • Grafisk design

Martin hjalp mig med min første annonce på Facebook, siden da har jeg fået 1.900.000 følgere på min side! Kun 5 stjerner herfra!