NÅ DINE MÅL MED FACEBOOK ANNONCER

Med Facebook Annoncer kan du nå din målgruppe på Facebook. Det er nemlig verdens største sociale platform med mere end 1 mia. personer der logger på Facebook HVER.ENESTE.DAG!

Hvorfor annoncere på Facebook?

Fordi vi kan nå alle i din målgruppe. Hvis ikke alle i din målgruppe er på Facebook er det i hverfald tæt på!

Med det rigtige indhold vist på det rigtige tidspunkt kan vi give dig flere salg i din webshop!

Hver gang du logger ind på Facebook, lægger et billede op eller interagerer med et brand, bliver Facebook systemet klogere. Den lærer dig bedre at kende. Lige præcis den data er utrolig vigtigt, da den hjælper os til at finde de personer der betyder allermest for din virksomhed. Når vi finder din præcise målgruppe kan vi tiltrække ny og relevant trafik til din hjemmeside, og skabe flere salg og loyale tilbagevendende kunder.

Nå din målgruppe der hvor de er aktive

Med mere end 1 mia. brugere der dagligt logger ind på deres Facebook er markedsføring på mobiltelefoner meget vigtigt. Mobiltelefoner er blevet en del af vores hverdag. Vi bruger den ikke kun til at opleve nye ting og kommunikere. Vi bruger dem også i langt højere grad til foretage køb. Vi sørger for at nå din målgruppe hvor de er aktive og engagerede - på Facebook og på tværs af mobil, computer og tablets.

Skab inspirerende historier med visuelt indhold

Med mere end 500 mio. aktive brugere er Instagram en fantastisk platform til at udvide din tilstedeværelse. Vi hjælper virksomheder med at fortælle deres historier og skabe trafik og salg fra Instagram. Derfor kan vi hjælpe dig med at nå din målgruppe på Instagram. Vi har nemlig mulighed for at finde din målgruppe ud fra segmenteringsmulighederne på Facebook.

Hvis vi ikke laver test, hvordan ved vi så hvad der virker bedst?

At foretage test er en meget vigtig del af vores arbejde. Selvfølgelig har vi stor forståelse for hvad der fungerer, men helt reelt ved vi ikke om hvad vil fungerer allerbedst før vi foretager test. Derfor tester vi på overskrifter, annoncetekst, billeder, forskellige målgrupper og forskellige annonce typer. Når vi ved hvad der virker bedst ved vi også hvordan vi kan investere dit annoncebudget på den mest optimale måde.

HVAD DU FÅR

Online salg, lead generering & brand awareness er vores primære fokus når vi skal lave dine Facebook annoncer. Men endnu vigtigere er at, vi hjælper din virksomhed til at vokse!

Sælg Mere Online

Vi viser spændende annoncer til de personer, der er mest tilbøjelige til at foretage et køb hos dig

Få flere besøgende på din hjemmeside

Hvis du er på udkig efter flere besøgende på din hjemmeside er dette din foretrukne mulighed. Vi viser dine produkt eller service med spændende indhold som fanger din målgruppes interesse. Flere besøgende til din hjemmeside vil betyde flere salg, flere tilmeldinger og anmodninger.

Hvis dine produkter frem

Med en karrusel annonce kan vi vise mere end et produkt eller service på en gang. Hermed kan vi markedsføre dine best sælgende produkter i en karrusel format der gør det muligt for din målgruppe, at se flere billeder på samme tid. Med et klik på et af billederne bliver personen henvist til specifikke produkt sider fra din hjemmeside, hvor de kan læse mere og fuldføre deres køb.

Din mest værdifulde målgruppe

Ved implementering af en Facebook Pixel opretter vi nogle brugerdefinerede målgrupper baseret på hvem der besøger din hjemmeside. Vi har oplevet at dette er den mest effektive måde, at generere salg på. Vi sørger for at markedsføre dine produkter til de personer der har været på din hjemmeside, men som endnu ikke har fuldendt et køb indenfor den seneste periode. Vi sørger altid for at måle og optimere disse annoncer for at give den allerbedste afkast på din investering (ROI).

Gør dine glade kunder til loyale kunder

Ved anvendelse af dine email-lister kan vi vise annoncer til de personer, der har skrevet sig op til dit nyhedsbrev eller til dine eksisterende kunder. Vi viser disse personer sponsorerede opslag og holder dem opdateret med hvad der sker i din virksomhed og med dit brand. Vi sørger for at fastholde deres interesse. Vi gør dine glade kunder til loyale kunder, der vender tilbage for at købe flere produkter.

Indsaml leads via Facebook

Med Facebook "leads ads" kan vi få folk til at skrive sig op til dit nyhedsbrev, anmode om et tilbud eller anmode om en demo af dit product. Det er en nem måde for brugerne på Facebook, da brugerne kan udfylde deres informationer med kun få klik. Formularerne er allerede udfyldt forud for åbningen af annoncen med information fra brugerens Facebook profil. Hvis vi har brug for yderligere information kan vi tilpasse formularen. Vi integrerer disse Lead Ads med dit CRM system (eksempelvis MailChimp) i real-time, så du kan automatisere udsendelse af emails eller tage handling så snart du modtager et nyt lead.

Få folk til at kontakte din virksomhed

Hvis du vil ha' dine besøgende på din hjemmeside til at skrive sig op til et nyhedsbrev eller anmode om et tilbud kan vi hjælpe. Vi finder de personer, der er mest tilbøjelige til gøre dette. Vi optimerer annoncer så du får så mange tilmeldinger eller henvendelser som muligt!

Online Synlighed

Det første skridt mod succes er at få større eksponering af dit brand

Fortæl din historie med videoannoncer

Video annoncer på Facebook er en fantastisk måde, hvorpå du kan skabe stor opmærksomhed omkring dit brand. Det er en meget effektiv og billig måde til at vise dine produkter frem og folk elsker videoer på Facebook. Video annoncer fungerer rigtig godt, når de bliver vist til den helt rigtige målgruppe. Det er også en rigtig god måde, til at forklare et nyt koncept eller vise dine nyeste produkter frem.

Inspirer dine følgere

Du har måske oplevet en nedgang i din organiske rækkevidde på dine opslag på Facebook. Med boosting af dine opslag kan du få dine opslag vist til flere personer. Men det er vigtigt, at det er de rigtige personer der ser dine opslag. Hvis du har nogle nye tiltag eller nye produkter er dette en rigtig god måde, at vise det frem på. Også hvis du har en konkurrence, som du synes flere personer skal se. Vi sørger for at dine opslag kommer ud til de personer, der har en oprigtig interesse i din virksomhed.

Gør dine historier til virkelighed

Canvas er en ny og fordybende annonceform, der gør din annonce på Facebook mere interaktiv. Det er med til at fortælle din historie endnu bedre og sjovere. I denne type annoncer kan bruges en kombination af videoer, still-billeder, call-to-action knapper og meget mere. Med Canvas kan brugerne swipe igennem en karrusel af billeder, tilte sin telefon og se panorama billeder eller videoer og de kan zoom og se mere detaljerede billederl Canvas er lavet som et svar på det stigende antal brug af mobiltelefoner og er designet til at loade hurtigt og skabe en problemfri oplevelse på mobil.

Brug dit visuelle udtryk

Instagram er en fantastisk platform til at vise din virksomhed frem. Denne platform har mange engagerede brugere, som er klar til at lade sig inspirere. Det er et godt sted, at vise dine produkter frem og med annoncering sørger vi får at du når ud til de helt rigtige personer på Instagram.

Vores ArbejdsprocessI 3 trin

Hver gang du logger in på Facebook, lægger et billede ud eller kommenterer på et opslag fra en virksomhed bliver Facebook systemet klogere. Det er data som vi bruger til at finde de personer, der er allervigtigst for din virksomhed. Vi finder de helt rigtige personer i din målgruppe, sørger for at vise dem den helt rigtige annonce og overbeviser dem om, at de skal købe lige præcis dit produkt. Med Facebook Annoncering skaber vi flere salg og større eksponering af dit brand.

1. Strategi

Vi vil gerne forstå din virksomhed og det du tilbyder. Vi vil også gerne lære din typiske kunde at kende, så vi ved hvem vi skal målrette dine kampagner til. Vi analyserer data, så vi kan planlægge den bedste strategi til din virksomhed.

2. Lancering

Vi udvikler dine kampagner og sørger for at dine annoncer skiller sig ud i folks News Feed. Vi lancerer dine kampagner og eksekverer strategien. Du starter med at se at flere besøger din hjemmeside og flere køber dine produkter.

3. Optimering

Hver eneste virksomhed, produkt og hver kunde er forskellig. Derfor tilpasser vi kampagnerne. Vi tester nemlig på overskrifter, annoncetekst, billeder og målgrupper. Dette hjælper os til at investere dit budget på den bedst mulige måde.

Kunne du tænke dig at høre mere?

  • Har du tid til at oprette Facebook kampagner der giver optimale resultater?
  • Har du erfaringen til at lave Facebook annoncer der konverterer?
  • Får du allerede trafik til din hjemmeside med Facebook annoncer, men vil gerne opnå bedre resultater?
  • Overvejer du at øge dit budget til Facebook Annoncering?
  • Måske vil du bruge din tid på det du er allerbedst til og lade os gøre det vi er bedst til: Facebook Annoncering.

Hvad er dine markedsføringsmål?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan nå dine mål om du ønsker salg, mere trafik til din hjemmeside eller større eksponering af dit brand.

LAD OS TAGE EN SNAK

Venligst udfyld skemaet herunder og vi vender tilbage så hurtigt som muligt!

TOP