FACEBOOK BUREAU

Vi er et Facebook Bureau og vi skaber resultater, der giver mening for din virksomhed

HVEM VI ER

Indehaveren af We Are Humans, Martin Sønderbæk har arbejdet hos Facebook som Advertising Specialist. Her hjalp han mere end 300 virksomheder, organisationer og bureauer med at udvikle effektive kampagnestrategier, optimere annoncer og forstå deres resultater. Dette har givet en stor viden og ekspertise indenfor markedsføring på Facebook. Denne viden og ekspertise bruger vi til at hjælpe din virksomhed til at vækste. Vi er et Facebook bureau, der vil gøre alt hvad vi kan for at give jer lige præcis de resultater i ønsker!

Vi hedder We Are Humans og det er ikke blot et navn - det er også en filosofi. Vi tror på at vi alle er mennesker - selv på Facebook. Derfor er det vigtigt vi forstår og kommunikere med din målgruppe på et personligt plan.

"The best advertising doesn't feel like advertising"

… data-drevne beslutninger er den bedste tilgang til at opnå de bedste resultater. Vi analyserer din trafik fra din hjemmeside, dine følgere på Facebook og ikke mindst dine eksisterende kunder så vi kan tilpasse indholdet og annoncerne bedst muligt og skabe de bedste resultater.

åben kommunikation, er den bedste måde at samarbejde med dig på. Vi skal forstå dine produkter og værdier, så vi kan markedsføre dette på den bedste måde til den rigtige målgruppe på Facebook.

gennemsigtighed, er med til at skabe bedre kommunikation og give dig en bedre forståelse af hvad vi gør for din virksomhed. Vi tilbyder dybdegående rapporter der viser dine resultater og hvordan din målgruppe interagerer med dit brand.

Vores succes afhænger af din succes. Dette er vores største motivation til at give dig de bedste resultater. På Facebook er der konstant opdateringer og nye tiltag og vi sørger for at holde os opdateret, så du kan få gavn af alle de seneste tiltag, der er tilgængelig på Facebook.

We Are Humans

Et Facebook Bureau


Martin Sønderbæk

Facebook Ads & Content Specialist, Denmark

Krydrer Facebook annoncer med sin afhængighedsskabende content-spice. Arbejder med danske og internationale kunder og partnere.


Adam Mossberg

Advertising & E-commerce specialist, Sweden

Annonceringsekspert der elsker at optimere konverteringsrater.
Arbejder med svenske og internationale kunder og partnere.


Wille Kuijl

Content Manager, Sweden

Han er altid på udkig efter at lave det næste virale opslag på Facebook. Arbejder med svenske og internationale kunder og partnere.

kunde logo FIVSEO Facebook
Fredrik StejmarVD at Fivseo AB
”Vi er meget taknemmelige for den professionelle service vi har modtaget, med et kvartalsresultat vi aldrig nogensinde kunne ha' håbet på. Fortsættelse følger!”
Smell Well Facebook kunde
Anton HaglundCo-Founder at SmellWell
”På et meget professionelt niveau har We Are Humans hjulpet os med at strukturere vores annoncer på de sociale medier. Nu kan vi måle og se hvad vores følgere interagerer med på en meget bedre måde. Vi ser frem til et langsigtet samarbejde!”
Kunde Dj Martin Jensen
Martin JensenDJ at DJ Martin Jensen
”Martin hjalp mig med min første annonce på Facebook, siden da har jeg fået 1.900.000 følgere på min side! Kun 5 stjerner herfra!”

Kontakt os

LAD OS TAGE EN SNAK

Venligst udfyld skemaet herunder og vi vender tilbage så hurtigt som muligt!

TOP