Samarbejdspartnere

Her finder du en liste over kunder, som vi hjælper med at skabe vækst

eCommerce – webshops

Herunder finder du nogle af de kunder vi hjælper med Facebook- og Instagram annoncering.

Fashion og livsstil

MILK Copenhagen
MILK Copenhagen er en online fashion webshop, der sælger tøj til mor og barn. Deres Me & MiniMe koncept er styles, hvor mor og datter/søn kan gå i matchende outfits. MILK Copenhagen sælger styles i Danmark, Tyskland, Finland, Schweiz, Holland, Grønland mm. Læs mere omkring MILK Copenhagen.

Like ANNA
BTX Group er en virksomhed, der producerer og sælger modetøj til modne kvinder. De sælger deres varer igennem deres 9 fysiske butikker og via deres online fashion webshop LikeANNA.dk. Like ANNA forhandler deres egne mærker; Brandtex, Signatur, Jensen og CISO. Besøg deres webshop: Like ANNA.

Jydepotten
Jydepotten er en fysisk modebutik i Herning, der også sælger igennem deres webshop: www.jydepotten.dk. Jydepotten forhandler mere end 50 af de kendte modebrands til kvinder. Besøg deres webshop og se alle de lækre styles: Jydepotten.

Brainchild
Hos Brainchild fortolker de danske møbelklassikere bogstaveligt i plakatformat, som sælges via deres webshop og hos mere end 40 forhandlere. De populære Brainchild plakater fortolker møbelklassikere som “Ægget“, “Koglen” og “Svanen“. Oplev de smukke plakater hos Brainchild – vi har selv tre flotte plakater fra Brainchild hængende på kontoret.

Børnetøj og -udstyr

Lillepip.dk
hos Lillepip finder du et stort udvalg af eksklusivt tøj, sko, interiør og legetøj til børn og baby i alderen 0-6 år. Du kan altid finde alle lækkerier til både børn og baby under kategorien nyheder. Og så har de en masse gode tilbud på børnetøj – læs mere hos Lillepip.

Smilbart.dk
Smilbart har et stort udvalg af søde og populære børneplakater til børneværelset. Smilbart er en online børnebutik som forhandler sine egne billeder til børn. Smilbart forhandler også læringsplakater til børn og stjernetegnsplakater til børn. Besøg Smilbart og se deres flotte børneplakater.