Facebook Annoncering

Den private del af Facebook har du nok styr på. Men den kommercielle del af Facebook kan virke som et atlanterhav af avancerede funktioner og fristende Boost-knapper.
Vi er blevet eksperter i Facebook, sådan så du ikke behøver at være det.

Se videoHvad du opnår
 

Annoncering der skaber resultater

Vi oplever, at mange går i gang med Facebook-annoncering uden at tage sig tid til at afklare, hvem deres målgruppe er, og hvordan de tester forskellige kampagner op mod hinanden. Det fører sjældent til leads og salg. Og vil du justere på annoncer uden tilstrækkelig data, svarer det lidt til at sætte et plaster på et åbent benbrud.

Vi fjerner hovedpinen for dig og fokuserer på lige præcis den indsats, der giver bedst mening for dig og din virksomhed. På den måde kan du få større salg for de samme annoncekroner. Uanset hvor godt dine kunder kender dig i forvejen. Vi målretter nemlig vores annoncer til de forskellige stadier i købsrejsen.

Vi er blevet eksperter i Facebook, sådan så du ikke behøver at være det. Vi har hjulpet over 400 virksomheder med at lykkes, og vi ved, at du også kan få leads, kunder og penge ud af at investere i Facebook-annoncering. Vi håber meget, at vi må vise jer hvordan.

Vi kan hjælpe din virksomhed med

Flere kunder

Vi finder og skaber målgrupper, som klikker på din købsknap og som bliver dine glade og loyale kunder.

Indsamling af leads

Vi opbygger tillid og finder et match mellem dig og de personer, som er interesserede i dine produkter eller ydelser.

Større opmærksomhed

Vi styrker dit brand ved at skabe kontakt til mennesker, som ikke kender dig i dag, men som kan blive dine jublende fans i morgen.

Vores arbejdsproces

Strategi

Først skal vi forstå dine mål. Derfor er det vigtigt, at vi tager en snak om jeres virksomhed, jeres kunder og det i tilbyder. Herefter foretager vi en analyse af målgruppen og planlægger en strategi

Eksekvering

Vi eksekverer ud fra den planlagte strategi. Vi opretter målgrupper og udvikler indhold og tekster. Vi sørger også for at den tekniske del er sat korrekt op, så vi kan måle og optimere på data.

Optimering

Vi sørger for at teste på mange forskellige parametre, så vi sikrer os at budgettet bliver brugt bedst muligt. Typisk laver vi mere end 100 annoncer, så vi kan forstå hvad lige præcis din målgruppe finder interessant.

Rapportering

Det er vigtigt for os, at du ved hvad du får ud af dit budget. Derfor leverer vi løbende rapporter og du får adgang til din egen online portal med et overblik over dine resultater i real-time.

Vi tilbyder

Fuld administration

Vi administrerer dit annonceringsbudget, så du får det optimale ud af din investering. Du skal blot sørge for at ekspedere flere ordre og kundehenvendelser.

Dynamisk retargeting

Opsætning af dynamiske produkt annoncer på Facebook, der viser lige præcis de produkter din målgruppe har set på din hjemmeside.

Lead-annoncer

Vi udvikler din lead-formular, integrerer det med din mail udbyder og opsætter annoncerne. Vi hjælper også med automatisk udsendelse af emails og email-flows.

Kanvas

Vi udvikler kanvas-annoncer der styrker dit brand og skaber en intuitiv oplevelse for din målgruppe. Vi bruger billeder, videoer og karruseller til at fortælle din historie.

Teknisk opsætning

For at forstå hvad der virker, skal vi kunne måle på resultaterne. Derfor sørger vi for at det tekniske setup er på plads, så både rapportering og konverteringsmåling er tilgængeligt.

Video

Vi markedsfører dine videoer på Facebook og Instagram til den rigtige målgruppe. Vi kan også hjælpe med udvikling af videomateriale, der tilpasses til sociale medier.

Instagram

En platform der er i rivende udvikling. Vi udvikler annoncer og stories og tilpasser budskabet, så det passer til din målgruppe på Instagram.

Karrusel

Vis dine produkter i en præsentabel karrusel, hvor brugerne kan swipe til højre for at se flere produkter. Denne annonceform virker godt til at generere trafik til din hjemmeside.

Messenger

Via Messenger kan vi udsende rabatkoder, E-bøger, tilbud, videoer og meget andet relevant indhold – direkte i din målgruppes indbakke.

Grafisk arbejde

Det kan være svært, at vide hvilken grafik der passer bedst til Facebook. Vi laver billeder og videoer, der engagerer din målgruppe og styrker dit brand.

Rådgivning & sparring

Én ting er at lave Facebook Annoncer, men at lave kampagner, der konverterer kan være svært. Vi rådgiver og sparrer med dig, så du opnår de bedste resultater.

Remarketing

Din remarketing-målgruppe er din mest værdifulde målgruppe. Vi opsætter et remarketing-flow, der har fokus på at give flest konvertinger for dit annocneringsbudget.

Få et uforpligtende opkald i dag