Vi er eksperter i annoncering på Facebook, Instagram, LinkedIn og E-mail markedsføring

Vores kompetencer

Vi er eksperter i annoncering på sociale medier og e-mail markedsføring og kan hjælpe dig med at få succes med din digitale strategi. Vi har altid fingeren på pulsen og holder os opdateret på algoritmeændringer, opdateringer i annoncestruktur og nye trends inden for annoncering og e-mail markedsføring.

På den måde kan du koncentrere dig om det der er vigtigst for dig - at vækste din forretning alt i mens vi arbejder med at eksekvere dine kampagner.

Annoncering, der skaber resultater

Vi op­le­ver, at man­ge går i gang med Face­book an­non­ce­ring og annoncering generelt uden at tage sig tid til at af­kla­re, hvem de­res må­l­grup­pe er og hvordan deres købsrejse ser ud. Det fø­rer sjæl­dent til le­ads og salg og man kommer hurtigt til at markedsføre de forkerte budskaber til de forkerte segmenter.

"Jeg har forsøgt at annoncere på Facebook og Instagram, men det giver ikke nok kunder i biksen"

Kan du genkende dig selv i det scenarie?

Bare rolig, du er ikke alene. Mange kaster sig hovedløst ud i den komplekse disciplin, som Facebook annoncering kan være.

Og ligeså mange bruger endeløst mange timer på at Google hvad “best practice” er for at sikre sig, at man får nok ud af sit budget.

Alligevel ender alt for mange med at spilde deres hårdoptjente penge, fordi de ikke har:

 • Beskrevet deres kunders købsrejse 
 • Defineret en kampagnestategi
 • Lavet et teknisk setup

Men sandheden er bare, at Facebook annoncering er en fantastisk markedsføringskanal og er (næsten) uundværelig, hvis du vil have succes med din forretning i dag.

Vi kan hjælpe din virksomhed med

Indsamling af kvalificerede leads og løbende nurturing

Vi finder et match mellem dig og de personer, som er interesserede i dine produkter eller ydelser.

Flere kunder, større omsætning og resultater, der giver mening

Vi finder og skaber målgrupper, som klikker på din købsknap og som bliver dine glade og loyale kunder.

Et stærkere brand og en digital fremtid

Vi skaber kontakt til mennesker, som ikke kender dig i dag, men som kan blive dine jublende fans i morgen.

Vores arbejdsproces

 • 1
  Strategi

  Først skal vi forstå dine mål. Derfor er det vigtigt, at vi tager en snak om jeres virksomhed, jeres kunder og det I tilbyder. Herefter foretager vi en analyse af målgruppen og kommer med vores bud på en strategi, der giver mening.

 • 2
  Eksekvering

  Vi eksekverer ud fra den planlagte strategi. Vi opretter målgrupper og udvikler engagerende indhold og tekster. Vi sikrer og opsætter teknisk tracking, så vi kan måle og optimere på troværdigt data.

 • 3
  Optimering

  Vi sørger for at teste på mange forskellige parametre, så vi sikrer os at dit budget bliver brugt bedst muligt. Derfor tester vi typisk på forskellige målgrupper, annonceindhold, annonceformater og billede eller video mm.

 • 4
  Rapportering

  Det er vigtigt for os, at du ved, hvad du får ud af dit budget. Derfor leverer vi løbende rapporter og du får adgang til dit eget online dashboard med et overblik over dine resultater i realtid.

Er vi det rigtige match?

Lad os tage en uforpligtende samtale