Videoannoncering på Facebook

Videoannoncering på Facebook

Video har igen og igen bevist at være det mest engagerede medie, når vi snakker Facebook annoncering. Årsagen til dette er simpel; chancen for at vinde din målgruppes opmærksomhed, når de scroller igennem Facebook feedet, er større med en video fremfor et billede.

Undersøgelser har påvist, at vi husker 80% af hvad vi ser, og kun 20% af hvad vi læser. Derfor er det alfa omega at være konkret i sit budskab - og dette i sig selv, kan være lidt af en kunstart.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt fra start, med nogle af vores bedste råd til god og effektiv videoannoncering på Facebook.

Fortæl din historie - kort og præcist

Det sværeste ved video-annoncering på Facebook, er at det ikke blot handler om at lave en video, men om at lave en video, der fanger din målgruppes opmærksomhed.

Som forbrugere, er vi blevet ekstremt selektive, når det kommer til at vælge hvad vi vil bruge vores tid på. Vi vælger selv hvad vi vil se, og hvor lang tid vi vil bruge på det. Derfor er det vigtigt både at have noget interessant og engagerende indhold, samtidig med at budskabet kommer hurtigt og fanger målgruppens opmærksomhed.

Processen lyder måske simpel, men målgruppens engagement, delinger, likes og din videos rækkevide, er afhængig af hvordan du bruger video til at fortælle din historie.

Video er det oplagte medie til at udbygge din målgruppes kendskab til dit brand, nå nye potentielle købere i din målgruppe og konvertere prospects til betalende og loyale kunder.

Få mest ud af dine videoannoncer

Med videoannoncering, er det vigtigt at du hurtigt får præsenteret din virksomheds budskab, så du kan skabe en forbindelse til din målgruppe og fange deres opmærksomhed fra start. Det kan fx være at præsentere budskabet, på en kreativ måde, indenfor de første 3 sekunder af videoen.

Baseret på forbrugernes engagement i din video, bør du herefter inddele dem i målgrupper du kan anvende til at vise flere annoncer. Du kan fx oprette en målgruppe af dem, der har set 25%, 50% eller 95% af din video.

Derudover anbefaler vi at du tester annonceindholdet i videoen, hertil videoens længde, placeringer og formater. Husk også at tilføje undertekster til din video, hvis du bruger en speaker eller har personer der snakker, da op mod 90% af brugerne på Facebook ser video uden lyd.

3 gode grunde

til at bruge videoannoncering
 • 1
  storytelling

  Du kan fortælle din virksomheds historie på kortere tid, og samtidig opnå et større engagement.

 • 2
  Målgrupper

  Du kan oprette målgrupper baseret på hvor meget af din video din målgruppe har set.

 • 3
  Rækkevidde

  Du opnår større rækkevidde for dit budget, da CPM (Pris pr. 1000 visninger) er billigere i videoannoncer.

Er vi det rigtige match?

Lad os tage en uforpligtende samtale