Instagram Shopping

Instagram Shopping

Med Instagram Shopping kan du tagge dine produkter i dine opslag på Instagram. På den måde kan din målgruppe let klikke sig videre fra Instagram og ind på dit website, hvor de kan udforske dine produkter og fuldføre et køb

Nå ud til dit publikum

På Instagram kan du sætte den helt rette stemning og kontekst for brugen af dine produkter, ved eksempelvis at anvende billeder eller video. Tag herefter de viste produkter og giv din målgruppe en let adgang til at købe dine produkter.

Med Instagram Shopping kan du nemlig tagge specifikke produkter i dine opslag. Derudover kan dine opslag også blive vist i Instagrams Udforsk funktion, hvor interesserede personer kan opdage dine Instagram opslag, og dermed også dine taggede produkter.

source: Instagram
martin sverige

En anderledes og interaktiv shopping-oplevelse

Ved brug af Instagram Shopping, kan de personer der ser dine opslag udforske de produkter, der er tagget i opslagets billede eller video. Det er muligt at vise helt op til 10 billeder, videoer eller en kombination af disse i ét opslag.

Når dit publikum trykker på dine taggede produkter, vises produktet for sig med tilhørende produktinformation og pris. Herfra kan du linke direkte til produktet i din webshop, hvor de kan foretage deres køb.

3 gode grunde

til at bruge Instagram Shopping
 • 1
  Flere salg

  Med Instagram Shopping kan du lettere få trafik og salg direkte via dine organiske opslag.

 • 2
  Brugerne elsker det

  Ifølge Instagram klikker 90 millioner brugere (på verdensbasis) på opslag med Instagram shopping aktiveret.

 • 3
  Kontekst

  Du kan let vise dine produkter i et kontekst og miljø, der inspirerer målgruppen og giver dem en let vej til, at købe hos dig.

Er vi det rigtige match?

Lad os tage en uforpligtende samtale

  NB.: Instagram Shopping opslag kan ikke bruges til annoncering, og er udelukkende til organisk brug.