“” Skip to main content

Konverteringsoptimering

Kæmper du med at konvertere dine online besøgende til kunder?
Har du en Shopify-, WooCommerce- eller WordPress-hjemmeside?
Og er du i tvivl om, hvad der virker godt, og hvad der kan optimeres?

Lad os hjælpe dig med at låse op for dit online butiks fulde potentiale. Og maksimere udbyttet af den trafik, der kommer ind på shoppen.

Hvorfor konverteringsoptimering?

Uden en optimal webshop eller -site spilder du penge på at øge volumen af relevant trafik og potentielle kunder, der ender med ikke at få..

 • En intuitiv og strømlinet brugeroplevelse
 • Et godt indtryk, der bygger tillid
 • De rette incitamenter for fastholdelse og færdiggørelse af køb
 • Den rigtige præsentation, der øger mersalg
 • Tilmeldt sig nyhedsbrev
 • Kontaktet din virksomhed

Hvordan laver vi konverteringsoptimering?

At omdanne besøgende til betalende kunder er det ultimative mål for enhver e-commerce. Men det kræver en analytisk og organiseret tilgang, konkret data og det rette mix af best practice og individuelle tests.

En uforpligtende gennemgang

Alle CRO samarbejder starter med en gratis analyse af din shop med over 300 specifikke punkter, en samlet score og en præsentation med oversigt over konkrete tiltag.

Produktside optimering

Vi vil sikre, at dine produktssider er optimerede til maksimal konvertering. Dette inkluderer billeder af høj kvalitet, overbevisende produktbeskrivelser, klar prisinformation og lettilgængelige tilføj-til-kurv-knapper.

Checkout optimering

Vi vil optimere checkout-processen for at minimere friktion og reducere kurvopgivelse. Dette kan indebære at reducere antallet af trin, der kræves for at gennemføre et køb, tilbyde gæstecheckout-muligheder og optimere formularfelterne for nem udfyldelse.

A/B splittesting

Vi tester forskellige versioner af din hjemmesides sider og elementer til forskellige grupper af besøgende for at afgøre, hvilke der præsterer bedst i forhold til konverteringsrater. Ved at teste variationer af overskrifter, billeder, knapper og mere kan vi træffe datadrevne beslutninger for at forbedre din performance.

Sparring på content

Dette inkluderer optimering af landingssider, forbedring af produktbeskrivelser, strømlining af checkout-processen og implementering af overbevisende ‘call to actions’.

Performance overvågning

Vi tilbyder at monitorere din hjemmesides præstation og foretage justeringer efter behov for yderligere at forbedre konverteringsfrekvenserne over tid. Ved at være proaktive sikrer vi, at din hjemmeside forbliver optimeret for maksimale resultater.

Før / efter

Vi har hjulpet Hofstra & Wagner med at optimere deres CRO-indsats. Det har blandt andet resulteret i en øgning på 34% i deres konverteringsrate, samt en højere gennemsnitsordre, end de havde før.

Det vi har gjort, er blandt andet at udbygge deres kurv, sådan at kunden via få klik kan komme til betaling. Derudover har kunden også mulighed for at se, hvordan de kan betale, de kan se om de har opnået gratis fragt, og de kan se at Hofstra & Wagner har en god score på TrustPilot.

Derudover har vi også udarbejdet et cross-sell framework, som gør at Hofstra & Wagner selv kan vælge hvilke varer der skal vises, alt efter hvilke varer kunden har i kurven.

← Lad os hjælpe dig!

Hvorfor vælge os som konverteringsoptimering bureau?

Fordi du får…

 • En fast tilknyttet CRO specialist – men også et helt marketingteam i ryggen
  Vores team er sammensat af alverdens baggrunde, uddannelser og årevis af forskellige erfaringer. Vi trækker meget på hinandens spidskompetencer i én pakke til dig – med én fast tilknyttet konsulent for en strømlinet kommunikation.
 • En tilpasset service
  Vi forstår, at hver virksomhed er unik. Vi ved, hvad der generelt performer, men forholder os realistisk til hver cases styrker og udfordringer – og til dine specifikke ecommerce-løsning, mål, budget og målgruppe.
 • Resultater og tillid er vores binding
  Vi tilbyder en af markedets mindste bindinger, fordi vi mener, at samarbejder skal være båret frem af respekt, et ærligt samarbejde og gode resultater – ikke bindinger. Vi lever af at levere godt håndværk, der driver forretningsvækst og succes.
 • Hudløs ærlighed
  Med minimal binding er vi 100% afhængige af gode resultater. Så vi stiller også krav til dig og er realistiske, men kvitterer for den åbne dialog med dedikation, proaktive opfølgninger og gennemsigtige aftaler.

Klar til at øge konverteringsraten til næste niveau? Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores konverteringsoptimering og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine e-handelsmål.

Vi er stolte af vores kunder

Skal vi finde ud af, om vi skal arbejde sammen?

  “Den bedste beslutning vi har truffet

  Det er absolut det vigtigste samarbejde vi har etableret i vores webshop, da det har gjort en kæmpe forskel for os. Den bedste beslutning vi har truffet!”

  Helle fra Nibucopenhagen.com

  “Fra idé til annonce på en eftermiddag

  Når idéen rammer, griber de bolden og får tingene fikset. Ikke noget med at sige nej, fordi man har brugt sine timer for den måned, eller fordi de ikke har tid. Nej, de ordner det bare.

  Martin fra Brainchild