“” Skip to main content

Google Ads

Bliv fundet med de rette produkter, når de rette folk selv leder!

Ønsker du at øge synligheden for din virksomhed og nå ud til en bredere målgruppe? Vores Google Ads-services er skræddersyet til at hjælpe dig med at maksimere dit online potentiale og opnå betydelige resultater for din virksomhed.

Strategisk planlægning

Vi fastsætter sammen dine produkter og kampagner ud fra efterspørgsel, dækning mv. og udvikler en skræddersyet annonceringsstrategi baseret på din virksomheds mål, målgruppe og budget.

Effektive annoncer

Vores erfarne team af annonceringseksperter skaber engagerende og effektive annoncer, der fanger målgruppens opmærksomhed og konverterer dem.

Konstant optimering

Vi overvåger løbende dine annonceresultater og foretager justeringer for at sikre, at dine annoncer leverer de bedste resultater muligt.

Transparent rapportering

Vi leverer regelmæssige rapporter, der viser nøglepræstationsindikatorer, så du altid kan følge med i din kampagnes succes.

Hvorfor lave Google Ads?

Fordi du dermed målretter folk, der aktivt opsøger det, du tilbyder – på verdens største søgemaskine med milliarder af daglige søgninger fra folk, der allerede vil bl.a. dine services eller produkter.

 • Målrettet Annoncering: Med Google Ads kan du målrette dine annoncer præcist mod din ønskede målgruppe baseret på søgeord, placering, demografi og adfærd.
 • Omfattende Rækkevidde: Med milliarder af søgninger hver dag giver Google Ads dig mulighed for at nå ud til en bred og varieret målgruppe over hele verden.
 • Maksimeret ROI: Ved at betale kun for de klik, du modtager, kan du maksimere din annoncebudget og opnå en højere ROI sammenlignet med traditionelle reklameformer.
← Lad os hjælpe dig!

Hvorfor vælge os som Google Ads bureau?

Fordi du får…

 • Et helt konsulentteam i ryggen – én fast kontaktperson
  Vores team er sammensat af alverdens baggrunde, uddannelser og årevis af forskellige erfaringer. Vi trækker meget på hinandens spidskompetencer i én pakke til dig – med én fast tilknyttet konsulent for en strømlinet kommunikation.
 • En tilpasset service
  Vi forstår, at hver virksomhed er unik. Gennem 9 år har vi set, hvad der generelt performer, men forholder os realistisk til hver cases styrker og udfordringer – og til dine specifikke mål, budget og målgruppe.
 • Resultater og tillid er vores binding
  Vi tilbyder en af markedets mindste bindinger, fordi vi mener, at samarbejder skal være båret frem af respekt, et ærligt samarbejde og gode resultater – ikke bindinger.
 • Hudløs ærlighed
  Med minimal binding er vi 100% afhængige af gode resultater. Så vi stiller også krav til dig og er realistiske, men kvitterer for den åbne dialog med dedikation, proaktive opfølgninger og gennemsigtige aftaler.

Er du klar til at tage din virksomheds online tilstedeværelse til det næste niveau med Google Ads? Kontakt os i dag for at lære mere om vores services og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine markedsføringsmål!

Vi er stolte af vores kunder

Skal vi finde ud af, om vi skal arbejde sammen?

  “Den bedste beslutning vi har truffet

  Det er absolut det vigtigste samarbejde vi har etableret i vores webshop, da det har gjort en kæmpe forskel for os. Den bedste beslutning vi har truffet!”

  Helle fra Nibucopenhagen.com

  “Fra idé til annonce på en eftermiddag

  Når idéen rammer, griber de bolden og får tingene fikset. Ikke noget med at sige nej, fordi man har brugt sine timer for den måned, eller fordi de ikke har tid. Nej, de ordner det bare.

  Martin fra Brainchild