“” Skip to main content

LinkedIn Ads

Vil du gerne maksimere din tilstedeværelse på verdens største professionelle netværk af fagfolk og opnå meningsfulde forbindelser, leads og konverteringer?

Vi hjælper virksomheder med at bruge LinkedIn annoncer til at styrke deres brand, skabe kvalificerede leads og booste relevant trafik til deres websites i et af branchens skarpeste segmenteringsværktøjer.

Sådan arbejder vi med LinkedIn Ads:

Målrettet annoncering

Vi sørger for effektiv opsætning af dine målgrupper på demografi, interesser og adfærd. Vi bruger data fra dine webbesøgende, abonnenter på nyhedsbrev og meget andet til at sammensætte dine målgrupper – så vi kun bruger dine penge på de mest relevante personer.

Skarpe kreativer og content

Vi hjælper dig med dine grafiske udtryk, så dit content altid er optimeret korrekt til Metas mange platforme – med de rette visuelle budskaber de rette steder i folks købsproces og overbevisende annoncetekster. Vi ved, hvordan du får dine annoncer til at skille sig ud i den overfyldte LinkedIn-feed.

Strategisk kampagnehåndtering

Vi håndterer alle aspekter af dine LinkedIn-kampagner, lige fra kampagneopsætning og -optimering til løbende overvågning og performance evaluering. Og vi forholder os til hele din forretning. For at spille dig god, forventer vi også et niveau af gensidig indsigt, så vi maksimerer udbyttet af din unikke viden – og dermed maksimerer dit investeringsafkast.

Kontinuerlig udvikling

Vi sætter ikke kun dine annoncekampagner op og glemmer dem indtil den månedlige status. Vi overvåger løbende præstationsmålinger, analyserer resultater og optimerer kampagner for at sikre, at vi tilpasser os ændringer på markedet og målgruppens adfærd og holder dine kampagner i topform.

Gennemsigtig rapportering

Gennemsigtighed er nøglen til vores tilgang. Vi leverer detaljerede rapporter om kampagnepræstationer, herunder nøglemål som rækkevidde, engagement, konverteringer og afkast af dine udgifter. For at vi kan være proaktive og effektive, har vi brug for din tillid. Og det får vi sådan.

Hvorfor LinkedIn ads?

Fordi platformen tilbyder en nålepræcis målretning med masser af segmenteringer på brancher, stillinger, virksomhedsstørrelser med videre. Mediet har over 900 millioner brugere, som du kan engagere dig med professionelt på en platform, som folk bruger til fagligt meningsfulde interaktioner med professionelle brands.

← Lad os hjælpe dig!

Hvorfor vælge os som LinkedIn ads bureau?

Fordi du får…

 • Et helt konsulentteam i ryggen – én fast kontaktperson
  Vores team er sammensat af alverdens baggrunde, uddannelser og årevis af forskellige erfaringer. Vi trækker meget på hinandens spidskompetencer i én pakke til dig – med én fast tilknyttet konsulent for en strømlinet kommunikation.
 • En tilpasset service
  Vi forstår, at hver virksomhed er unik. Gennem 9 år har vi set, hvad der generelt performer, men forholder os realistisk til hver cases styrker og udfordringer – og til dine specifikke mål, budget og målgruppe.
 • Resultater og tillid er vores binding
  Vi tilbyder en af markedets mindste bindinger, fordi vi mener, at samarbejder skal være båret frem af respekt, et ærligt samarbejde og gode resultater – ikke bindinger.
 • Hudløs ærlighed
  Med minimal binding er vi 100% afhængige af gode resultater. Så vi stiller også krav til dig og er realistiske, men kvitterer for den åbne dialog med dedikation, proaktive opfølgninger og gennemsigtige aftaler.

Er du klar til at styrke dit brands tilstedeværelse på LinkedIn og opnå meningsfulde resultater for din virksomhed? Kontakt os i dag for at lære mere om vores LinkedIn annoncering, og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Vi er stolte af vores kunder

Skal vi finde ud af, om vi skal arbejde sammen?

  “Den bedste beslutning vi har truffet

  Det er absolut det vigtigste samarbejde vi har etableret i vores webshop, da det har gjort en kæmpe forskel for os. Den bedste beslutning vi har truffet!”

  Helle fra Nibucopenhagen.com

  “Fra idé til annonce på en eftermiddag

  Når idéen rammer, griber de bolden og får tingene fikset. Ikke noget med at sige nej, fordi man har brugt sine timer for den måned, eller fordi de ikke har tid. Nej, de ordner det bare.

  Martin fra Brainchild