“” Skip to main content

E-mail marketing

Ønsker du at slippe kræfterne løs, der gemmer sig i email automation?
Og vil du opbygge stærke relationer med dine kunder på en af de mest omkostningseffektive platforme, der findes for direkte kommunikation med dem?

Så er vores e-mail markedsføring det perfekte værktøj til dig.

Automatiserede serier af emails med tilpasset indhold til den enkelte køber -eller ‘flows’- er de seneste år blevet en af de mest efterspurgte marketingkanaler.  Og det forstår vi godt!

Hvordan gør vi så?

Uanset om du vil starte ud med basisopsætning af emailflows og kampagnemails, have et komplet setup fra bunden eller optimeret dit nuværende – så står vi klar til både at analysere din performance, lave databaserede målgrupper og levere skarpe layouts til emails, der konverterer.

Strategisk planlægning

Vi udvikler en målrettet e-mail marketingstrategi, der passer til dine forretningsmål og målgruppe. Med målgruppeanalyse og segmentering til oprettelse af indholdskalender og automatisering af e-mail flows.

Kreative designs

Vi laver attraktive layouts og engagerende e-mails, der fanger opmærksomheden, passer ind i dit brand og konverterer.

Automatiserede kampagner

Vi hjælper dig med at oprette automatiserede e-mail kampagner, der leverer relevante budskaber til dine kunder på det rette tidspunkt. Øg effektiviteten af dine sindsatser og skab salg – helt uden at bruge tid på det.

Segmentering og personalisering

Har du nok folk på dit nyhedsbrev, hjælper vi med segmentering baseret på købsadfærd, demografi, og interesser.
Med skræddersyede budskaber og relevant indhold øger vi åbnings-, klik- og konverteringsrate.

Analyse og optimering

Vi overvåger dine kampagners og flows performance data og identificerer muligheder for forbedring. Ved at teste forskellige emnelinjer, indholdstyper og udsendelsestidspunkter optimerer vi løbende dine kampagner for at maksimere deres effektivitet og afkast af investeringen.

Hvorfor e-mail marketing?

E-mail er en af de mest effektive og billigste måder at kommunikere direkte med dine kunder på. Både kampagnemails, men især også emailflows.

Med e-mail marketing kan du..

 • Målrette dine budskaber nålepræcist 
 • Definere et hav af specifikke segmenter af din målgruppe ud fra adfærd mv.
 • Øge brandbevidstheden og fremme produkter eller tjenester
 • Opbygge loyalitet blandt dine kunder
 • Tilbyde dine abbonnenter eksklusivt indhold, der belønner og fastholder dem
 • ‘Uddanne’ dine leads til at tage en vigtig beslutning

Hvorfor vælge os som e-mail marketing bureau?

Fordi du får…

 • Et helt konsulentteam i ryggen – én fast kontaktperson
  Vores team er sammensat af alverdens baggrunde, uddannelser og årevis af forskellige erfaringer. Vi trækker meget på hinandens spidskompetencer i én pakke til dig – med én fast tilknyttet konsulent for en strømlinet kommunikation.
 • En tilpasset service
  Vi forstår, at hver virksomhed er unik. Gennem 9 år har vi set, hvad der generelt performer, men forholder os realistisk til hver cases styrker og udfordringer – og til dine specifikke mål, budget og målgruppe.
 • Resultater og tillid er vores binding
  Vi tilbyder en af markedets mindste bindinger, fordi vi mener, at samarbejder skal være båret frem af respekt, et ærligt samarbejde og gode resultater – ikke bindinger.
 • Hudløs ærlighed
  Med minimal binding er vi 100% afhængige af gode resultater. Så vi stiller også krav til dig og er realistiske, men kvitterer for den åbne dialog med dedikation, proaktive opfølgninger og gennemsigtige aftaler.

Er du klar til at tage din e-mail marketing til det næste niveau? Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Vi er stolte af vores kunder

Skal vi finde ud af, om vi skal arbejde sammen?

  “Den bedste beslutning vi har truffet

  Det er absolut det vigtigste samarbejde vi har etableret i vores webshop, da det har gjort en kæmpe forskel for os. Den bedste beslutning vi har truffet!”

  Helle fra Nibucopenhagen.com

  “Fra idé til annonce på en eftermiddag

  Når idéen rammer, griber de bolden og får tingene fikset. Ikke noget med at sige nej, fordi man har brugt sine timer for den måned, eller fordi de ikke har tid. Nej, de ordner det bare.

  Martin fra Brainchild