Du er i godt selskab

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med mange forskellige virksomheder med forskellige virksomhedsmål.

Kendetegnet for dem alle er, at de ønsker resultater, der giver mening.

Skal vi også skabe resultater for din virksomhed?

Her er nogle af vores fantastiske kunder

Vi har fornøjelsen af at hjælpe mange forskellige virksomheder med deres markedsføring. Nogle har vi skrevet en case om, som du kan ved at klikke herunder.

HØR DET FRA VORES KUNDER

”Det er en stor fornøjelse at arbejde med We Are Humans! Martin og Emil er altid klar på at hjælpe os og give gode råd. De har hjulpet os med vores markedsføring de sidste 6 måneder, og vi har kunne se effekten med det samme. We Are Humans, det er de! Ærlige, kompetente og helt igennem gode fyre.”

Nicolaj Kjær

MILK Copenhagen

”Martin og hans team hos We Are Humans er en perfekt samarbejdspartner for os. De hjælper med at optimere vores Facebook annoncering, hvor vi måned efter måned ser en bedre ROAS.
Jeg er helt tryg ved at lade dem styre vores annoncering, både grafik og opsætning - de leverer resultater.

Og så gør det bestemt ikke noget, at de har fødderne solidt plantet i jorden.”

Brian Brandt, Ehandelschef

Like ANNA (BTX Group A/S)

”We Are Humans sikrer os at vi får mest for vores markedsføringskroner. We Are Humans er også ærlige, når en kampagne ikke er gået efter hensigten - en kvalitet, som vi har måtte kigge langt efter hos andre bureauer.
Vi anbefaler et samarbejde med We Are Humans, her får du ærlig og kompetent vejledning.”

Kristoffer Andersen, Adm. Direktør

CateringInventar.dk

”Vi har haft fornøjelse af at arbejde sammen med We Are Humans det sidste halve år, og er rigtig tilfredse med resultatet. De gør et super stykke arbejde, og er helt sikkert et bureau, som vi også vil bruge i fremtiden”

Maria

andcopenhagen.dk

”Emil er altid særdeles behjælpelig vedrørende budgettering af kampagner, kampagneopsætning og opfølgning af kampagner. We Are Humans har givet vores rekrutteringsproces en masse værdi og er en vigtig del af vores kanalmix i forbindelse med rekruttering.”

Oliver Toldbod

Hybrid Distribution

”Vi har et super samarbejde med We Are Humans, og de har givet os en masse kvalitet for pengene. Vi fortsætter helt sikkert vores samarbejde med jer fremover. Kan virkelig anbefales.”

Mads Nøhr, Indehaver

Maxibag,dk

”Vi samarbejder stadig med We Are Humans, hvilket stærkt kan anbefales hvis man skal prøve kræfter med FB, som er en platform med stort potentiale i forhold til værdiforøgelse til ens virksomhed, men også samtidig en uoverskuelig platform.”

Simon Frandsen, Marketing Manager

TIF TIFFY

”Martin hjalp mig med min første annonce på Facebook, siden da har jeg fået 2.700.000 følgere på min side! Kun 5 stjerner herfra!”

DJ Martin Jensen

“Vi samarbejder med We Are Humans fordi de tager sig tid til at sætte sig ind i vores forretning og forstår hvad der er vigtigt for os. Det gør at vi føler vi får særbehandling hver gang.”

Frederik Poulsen, Partner

Strømlinet A/S

”Vi har i We Are Humans fundet en perfekt partner til optimering af vores annoncer og kommunikation på de Sociale Medier.
Vigtigst af alt, så er de tro mod deres firmanavn - der er reelle mennesker bag, der lytter og skræddersyer løsninger ud fra vores behov.”

Henrik Dahl Rubak, Direktør

italicSPORT A/S

Er vi det rigtige match?

Lad os tage en uforpligtende samtale