Du er i godt selskab

Vi har hjulpet mange virksomheder med deres Facebook Annoncering og vi har opnået resultater med et afkast på op til 28X investeringen.
Vi hjælper virksomheder med at skabe resultater.
Skal vi også hjælpe din?

Kontakt osKontakt osSe cases
 

Her er nogle af vores fantastiske kunder

Vi har fornøjelsen af at hjælpe mange forskellige virksomheder med deres markedsføring på Facebook.
Der er ikke to virksomheder der er ens og derfor tilpasser vi altid vores løsninger til vores kunder.

Martin hjalp mig med min første annonce på Facebook, siden da har jeg fået 1.900.000 følgere på min side! Kun 5 stjerner herfra!
Vi har et super samarbejde med We Are Humans, og de har givet os en masse kvalitet for pengene. Vi fortsætter helt sikkert vores samarbejde med jer i 2018. Kan virkelig anbefales.
Vi samarbejder stadig med We Are Humans, hvilket stærkt kan anbefales hvis man skal prøve kræfter med FB, som er en platform med stort potentiale i forhold til værdiforøgelse til ens virksomhed, men også samtidig en uoverskuelig platform.
Vi er meget taknemmelige for den professionelle service vi har modtaget, med et kvartalsresultat vi aldrig nogensinde kunne ha' håbet på. Fortsættelse følger!
På et meget professionelt niveau har We Are Humans hjulpet os med at strukturere vores annoncer på de sociale medier. Nu kan vi måle og se hvad vores følgere interagerer med på en meget bedre måde. Vi ser frem til et langsigtet samarbejde!
Martin og hans firma var super professionelle. ´Man skulle næsten tro, at de sad på kontoret 24 timer. Lynhurtigt svar på mails og support. Lige meget hvilket tidspunkt på skriver på dagen, kommer der et svar hurtigt. Jeg vil klart anbefale Martin, super flink og hjælpsom. Han yder virkelig en god service og kvalitet
Jeg har brugt - og vil fremover benytte Martin til hjælp med opsætning af kampagner samt remarketing på FB - Det har bare spillet fra start til slut
Løst opgaven med at få adgang til vores firmaside efter en gammel medarbejder - hurtigt og effektivt. Tak for super service!

I er i godt selskab

Skal vi hjælpe jer?

Vi har allerede hjulpet mange virksomheder og vi sidder også klar til at hjælpe din virksomhed til større succes på Facebook.
Kom forbi til en kop kaffe og en snak om Facebook annoncering eller bliv ringet op af en af vores Facebook eksperter.