Om We Are Humans

Synes du, at Facebook annoncering virker uoverskueligt?
Oplever du, at I ikke får tilstrækkeligt salg ud af jeres annoncekroner?
Og har du svært ved at gennemskue, hvordan du optimerer annoncerne?

Uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed eller har over 100 medarbejdere, kan Facebook annoncering være roden til mange frustrationer, spildte timer og marketingbudgetter, der ikke betaler sig. Det vil vi gerne ændre for dig.

Kontakt osSe vores cases
 
Facebook Bureau We Are Humans

Hvad gør vi for dig?

Vi er et Facebook bureau, som står op om morgenen for at hjælpe virksomheder med at skabe målbare resultater på Facebook.

Vi brænder ikke bare for Facebook annoncering. Vi selvantænder ved tanken om at skabe den helt rigtige overskrift og baggrundsfarve til din kampagne, som konverterer profiler på Facebook til glade kunder i din butik.

Det, vi tror på

Facebook eksperter


Vores founder Martin har selv arbejdet for Facebook, og vi har derfor næsetippen dybt begravet i Facebooks funktioner, algoritmer og faldgruber. Den viden har vi brugt til at hjælpe flere end 400 virksomheder med at skabe succes på Facebook. Uanset om dit mål er at skaffe flere signups til dit nyhedsbrev, generere leads, skabe hjerter i folks øjne ved synet af dit brand eller sælge mere på din webshop.

Vi kender hele processen bag succesfuld annoncering: Vi rådgiver om strategien bag, og hvad der giver bedst mening for den enkelte virksomhed. Og vi designer de enkelte annoncer med magnetiske tekster og engagerende billeder.


Se vores referencer

Vi samarbejder stadig med We Are Humans, hvilket stærkt kan anbefales hvis man skal prøve kræfter med FB, som er en platform med stort potentiale i forhold til værdiforøgelse til ens virksomhed, men også samtidig en uoverskuelig platform.

“The best advertising doesn’t feel like advertising”

 

Hvad kan du forvente af os?

We Are Humans er både vores navn og vores filosofi: Bag hvert like, kommentar og Facebook-profil gemmer sig et menneske. Vi bruger viden om menneskers egentlige adfærd på sociale medier til at skabe et match mellem din virksomhed og din perfekte kunde.

 

Vi er et personligt Facebook bureau

Vores kunder bliver hos os, fordi de kan lide os, og ikke fordi vi tvinger dem til det med lange kontrakter. Samarbejder du med os, stiller vi en masse spørgsmål om dig og din forretning. Det gør vi for at lære dig bedre at kende, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi vil gerne høre mere om din virksomhed og give vores bud på, hvordan I kan få det meste ud af jeres markedsføring på Facebook. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Vi eksisterer på grund af din succes

Hvis ikke vores annoncer virkede, ville vi ikke eksistere. Så simpelt er det. Derfor gør vi et stort nummer ud af at teste og tweake dine Facebook-annoncer, så du kun bruger penge på dem, der driver det bedste resultat. Vores succes er din succes.

Du er i godt selskab

Vi har hjulpet mange virksomheder med deres Facebook Annoncering og vi har opnået resultater med et afkast på op til 28X investeringen.
Vi hjælper virksomheder med at skabe resultater, der giver mening.
Skal vi også hjælpe din?

Se cases

Vi skaber annoncer, der konverterer

Dit job er at drive din forretning – og det skal du blive ved med. Vores job er at blive din forretnings bannerfører på Facebook, hvor vi fikser dine annoncer for dig. Til gengæld får du leads, salg og en dybdegående viden om din målgruppe.

Facebook annoncering

Den kommercielle del af Facebook kan virke som et atlanterhav af avancerede funktioner og fristende Boost-knapper.
Vi er blevet eksperter i Facebook, sådan så du ikke behøver at være det.

Vores services
 

Hvad er vores historie?

We Are Humans begyndte som en sidegesjæft for vores founder Martin, da han arbejdede i marketingafdelingen for Facebook i Barcelona. Han opdagede, hvor store muligheder der er for virksomheder med Facebook-annoncering. Han opdagede også, hvor få der benytter sig af potentialet. Og hvor mange som gør det forkert.

Martin hjalp flere og flere virksomheder fra Barcelona og besluttede at flytte tilbage til Danmark for at skabe det bedste team omkring sig (desuden savnede han rugbrød). I dag er vi tre dedikerede Facebook-eksperter på vores kontor i Aarhus C og vi vil være dit foretrukne Facebook bureau. Vi har været så heldige at hjælpe over 400 virksomheder som din – fra startups til etablerede organisationer – med at få succes på Facebook.

 

Det, vi tror på – og hvad du kan få ud af det

Data-drevne beslutninger skaber de bedste resultater. Som Facebook bureau er det vigtigt, at vi bruger den data der er tilgængelig. Vi analyserer din trafik fra din hjemmeside, dine følgere på Facebook og dine eksisterende kunder, så vi kan tilpasse indholdet og annoncerne bedst muligt.
Det giver dig størst muligt afkast for dine annoncekroner.
Åben kommunikation er den måde, vi arbejder sammen med dig på. Vi vil forstå dine produkter og værdier, så vi kan markedsføre dem bedst muligt til den rigtige målgruppe på Facebook.
Det sparer dig tid og frustrationer, fordi du ikke behøver at sætte dig ind i, hvordan Facebook-annoncering fungerer – du skal blot tale med os om, hvilke resultater du kunne tænke dig.
Gennemsigtighed giver dig en bedre forståelse af, hvad vores Facebook bureau tilfører din virksomhed. Vi sender løbende dybdegående rapporter, der viser dine resultater, og vi forklarer dig, hvad du kan bruge informationen til.
Den datadrevne viden om din ideelle målgruppe lærer dig, hvordan du kan vækste virksomheden yderligere.

Hvem er inde i We Are Humans?

Martin Sønderbæk

Indehaver & Facebook Ekspert

Emil Mortensen

Facebook Marketing Manager