“” Skip to main content

Content

Udvikling af content der konverterer

Sociale medier har en stor indflydelse på forbrugernes adfærd og betydningen af det rette content på disse platforme er større end nogensinde før. I dag er det afgørende konstant at arbejde med content for at få succes med online annoncering. Det er ikke længere blot en mulighed, men en nødvendighed for virksomheder at levere værdifuldt, relevant og engagerende indhold for at tiltrække og fastholde deres målgruppe.

Vores ekspertise: Annoncer og grafik med fokus på engagement og salg

Hos We Are Humans forstår vi vigtigheden af samspillet mellem content og opsætning af annoncer. Derfor er vores team af erfarne Paid Social specialister også dem som udvikler kreativerne og tekstforfatningen ud fra et datadrevet og performance mindset. Det skaber både den mest effektive eksekveringsproces, men også optimale forudsætninger for at kreativerne er som ønsket både i forhold til data og kundens ønsker. Sådan skaber vi profitable annoncer, der fanger opmærksomheden, øger engagementet og skaber salg på tværs af sociale mediekanaler.

Inkorporering af kundens DNA i annoncer

Vores tilgang til kommerciel annoncering er ikke kun baseret på at promovere produkter eller tjenester; det handler om at formidle kundens unikke stemme og værdier. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres DNA og USP’er. Der tages altid afsæt i deres brandidentitet i udviklingen af kreativer, der resonerer med deres målgruppe og skaber salg.

Anmod om en gratis vurdering af jeres indholdsstrategi:

Er du klar til at tage dit indhold til næste niveau? Anmod om gratis vurdering af din nuværende kreativer for at identificere områder med potentiale for forbedring. Her vil vi dykke ned i din forretning, mål og målgruppe for at udvikle en skræddersyet indholdsstrategi til at optimere dine annoncers performance.

    Vi er stolte af vores kunder