Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt.

Indtil vi snakkes ved kan du tage et kig på vores seneste blogindlæg.

Vi glæder os til at snakke forretning.

Guide: Sådan sælger du noget værre lort på nettet (men lad lige være, ik’?)

Hvilke forhindringer er spil når din kunde skal købe fra dig? Det vil jeg gennemgå i denne artikel, så du kan få succes med at sælge noget lort… men lad lige være alligevel, okay? Find et ordentligt produkt i stedet – play nice.

Sådan bruger du de 4 P’er, når du sælger online

Der er 4 P’er udover promotion, som du bliver nødt til at have styr på, hvis du vil have succes med at sælge dit produkt online. Det vile være ærgerligt at smide en masse annoncekroner efter trafik, der ikke konverterer. Er du enig, så læs mere her.

3 overraskende ting, jeg lærte, da jeg arbejdede, hos Facebook

Særligt 3 ting, står frem i min hukommelse, som noget, der virkelig kom bag på mig, når jeg tænker tilbage på min tid hos Facebook.

Referencer we are humans