Bliv bedre til Facebook Annoncering

Her finder du vores samling af E-bøger og videoer, som du kan bruge til at lave bedre Facebook Annoncering. Du kan downloade vores E-bog, der guider dig igennem hvordan du opretter nogle af de mest værdifulde målgrupper på Facebook eller se en video om Facebook annoncering.

Download E-bogDownload E-bogSe video
 

Gratis E-bog: Find din målgruppe

Facebook er en af de bedste platforme at annoncere på fordi vi kan oprette nogle meget specifikke og præcise målgrupper. I denne E-bog har vi samlet 6 af de mest værdifulde målgrupper, som du kan bruge til at få flere konverteringer via dine Facebook annoncer.
Én ting er at finde nye personer, der er interesseret i dit brand– noget andet og meget vigtigt er, at overbevise de personer der allerede kender dit brand, om at blive DIN kunde. Der er mange muligheder for at segmentere dine målgrupper og i denne E-bog har vi lavet en guide til hvordan du kan oprette og bruge 6 af de mest værdifulde målgrupper på Facebook.

DownloadDownload

Hvorfor Facebook annoncering?

Med 3,7 mio danskere på Facebook er din målgruppe allerede på Facebook. De logger på Facebook for at se nyheder fra deres familie og venner. Men i høj grad også for at kommunikere med virksomhedssider og deres opslag og annoncer. Men for at skille sig ud i mængden af virksomheder og historier fra venner og familie skal man ha’ en strategi. Én strategi der er tilpasset sine mål og som segmenterer målgruppen i forskellige stadier af kunderejsen – fra de ser den første annonce til de ender med at blive din kunde.