Bliv bedre til Facebook Annoncering

Her finder du vores samling af E-bøger og videoer, som du kan bruge til at lave bedre Facebook Annoncering. Du kan downloade vores E-bog, der guider dig igennem hvordan du opretter nogle af de mest værdifulde målgrupper på Facebook eller se en video om Facebook annoncering.

Download E-bogDownload E-bogSe video
 
Skaf kunder med Facebook Annoncering - 16 tips vi ved, kan vækste din virksomhed - We Are Humans

Gratis E-bog: 16 tips vi ved, kan vækste din virksomhed

Vil du vide, hvordan din virksomhed kan optimere sine Facebook- & Instagram kampagner? Mangler du inspiration til, hvad du kan gøre for at lave bedre Facebook annoncer? Så er du kommet til det rette sted.

Her i e-bogen finder du 16 tips vi ved, kan vækste din virksomhed. Alle tips er meget værdifulde i vores egen markedsføring og ikke mindst for vores kunders. Prøv et tip eller to og se selv resultaterne.

DownloadDownload

Gratis E-bog: Find din målgruppe

Facebook er en af de bedste platforme at annoncere på fordi vi kan oprette nogle meget specifikke og præcise målgrupper. I denne E-bog har vi samlet 6 af de mest værdifulde målgrupper, som du kan bruge til at få flere konverteringer via dine Facebook annoncer.
Én ting er at finde nye personer, der er interesseret i dit brand– noget andet og meget vigtigt er, at overbevise de personer der allerede kender dit brand, om at blive DIN kunde. Der er mange muligheder for at segmentere dine målgrupper og i denne E-bog har vi lavet en guide til hvordan du kan oprette og bruge 6 af de mest værdifulde målgrupper på Facebook.

DownloadDownload

Facebook algoritmen 2018

Mark Zuckerberg skrev d. 12. januar 2018 på Facebook, at Facebook’s News Feed vil ændre sig markant. Facebook vil ændre algoritmen for, hvad vi hver især vil se på Facebook. Se med i videoen hér, hvor Martin gennemgår hvad Mark Zuckerberg egentlig skrev og hvad det betyder for virksomheder på Facebook. Én ting er sikkert: Den nye algoritme vil ramme virksomheders organiske rækkevidde på Facebook.

Hvorfor Facebook annoncering?

Med 3,7 mio danskere på Facebook er din målgruppe allerede på Facebook. De logger på Facebook for at se nyheder fra deres familie og venner. Men i høj grad også for at kommunikere med virksomhedssider og deres opslag og annoncer. Men for at skille sig ud i mængden af virksomheder og historier fra venner og familie skal man ha’ en strategi. Én strategi der er tilpasset sine mål og som segmenterer målgruppen i forskellige stadier af kunderejsen – fra de ser den første annonce til de ender med at blive din kunde.